15 Aralık 2019 Pazar

Çok Fazla Yapılan Dekorasyon Hataları

Her insanoğlunun evinde yada ofisinde ele geçirmek istediği şık ve Çağdaş görünümler vardır. Sadece ne kadar lüks mobilyaları alıyor olsanız da, arzu ettiğiniz hayat alanlarını elde edemiyorsanız, bir yanılgı yapıyorsunuz anlama gelir. Üstelik daimi tekrar edilen bezemleme hataları sebebiyle insanoğluın hem parasal, hatta tinsel olarak ziyan gördüğüne şahit olmaktayız. Bundan dolayı yazımızda en çok yapılan bezemleme hataları ile alakadar bilgilendirmeleri yapacağız. Bu yazımızı okuduktan sonrasında bezemleme mevzusundaki hatalarınızın farkına vararak, evinizin Yepyeni halinden hoşnut kalacağınız şekilde ve en doğru biçimde tercihlerinizi yapabileceksiniz. Dekoratif çalışmalarınızda hatalardan kurtulmak istiyorsanız, dilediğiniz neticeları elde etmenize İmkan verecek olan ayrıntıları yazımızda bulabilirsiniz.

FİYATLARDA UCUZA KAÇMAYIN

Dekorasyonda klasik mantıklardan birisi olan ucuz ücret politikasından vazgeçmenizi tavsiye ediyoruz. Bezemleme ve mobilya ürünlerinde ucuza almak isteyeceğiniz parçaların, sana arzu ettiğiniz sonucu veremeyebileceğinden söz etmekteyiz. Hem işçilikte, hatta ürünlerde ucuza getirmeye çalışan kişilerin yaptığı bu hatalar, henüz Çok maliyete sebep olmaktadır. Bundan dolayı kişilerin bu düşünceyi kafalarından atması gerekmektedir. Bezemleme hataları içinde yer Meydan ucuz fiyatlarla eşyaları almaktan ve ustaları ucuz fiyatlarla bulmaktan kaçınmalı, piyasa ücreti ne ise arayışlarınızı bu istikamette sürdürmelisiniz.

 DEĞİŞİKLİK YAPMAK İÇİN ADIM ATMAYIN

en çok yapılan bezemleme hataları içinde bir Öteki ise sırf farkındalık olsun mantığıyla Devinim etmektir. Kafanızda belirli bir bezem şeması olmadan Devinim ettiğinizde, neticeların hiç de beklediğiniz şeklinde olmayacağını söyleyebiliriz. Evvela nasıl bir çalışma yapmanız gerektiğinin bilincinde olmalı ve buna uygun bir halde Devinim etmelisiniz. Farkındalık yapmak için atacağınız adımlarda nereden başlayıp, nerede bitirmeniz icap ettiğini en iyi şekilde belirlemelisiniz.

ODALARIN BİRBİRİYLE ahenkli OLMASINA ÖZEN GÖSTERİN

Evinizdeki odaları her ferdin kullanımına müsait bir şekilde dizayn etmek isteyebilirsiniz. Birbiriyle bağlantısı olmamasına rağmen, bezemleme ile alakadar ahenkli olmasına İtina göstermeniz şart olan bu odalarınızdaki mobilyaların ve renk uyumunun olmasına dikkat etmelisiniz.

Döşek ODALARINDA KLASİK ADIMLAR ATMAYIN

İnsanların yaptığı hatalardan birisi de döşek odalarını klasik bir şekilde bezem etmektir. Eşiniz ile sana Hususi olan bu odayı, dilediğiniz gibi döşemeli ve diri renkleri kullanmaktan kaçınmamalısınız. Böylece ilişkilerinizi henüz hareketli bir hale getirebilirsiniz.

RENK KARMAŞASINDAN Irak DURUN

bezemleme ile alakadar hataya düşmüş olduğunüz noktalardan birisi olan renk seçimlerinde karmaşadan Irak durmaya İtina göstermelisiniz. Aniden Çok renk seviyorsanız ve bunu Biricik bir odaya uygulamayı düşünüyorsanız, bu hatadan kaçınmalısınız. Bunun adına her bir odaya, sevdiğiniz ayrımlı renkleri uygulayarak hemen hemen yalın ve şık görünümleri elde edebilirsiniz. Ansızın Çok rengi kullanmak istediğinizde bunu muhtelif bezem ürünleriyle tamamlayabilirsiniz.

HİJYENİK ALANLARA ULAŞMANIN YOLU

Evlerinizde en çok kullandığınız mutfak, banyo ve tuvalet benzer biçimde alanlarda Biricik rengi seçmekle büyük bir yanılgı ediyorsunuz anlamına gelir. Açık renkleri yalnız mutfaklarda seçenek ederek, koyu renkleri ise banyo ve tuvaletlerinizde seçtiğinizde, çok hemen hemen rahat edeceksiniz. Böylelikle kirlerin görünmesini dilediğiniz mutfaklarınızı temiz bir hale getirirken, ne kadar temizleseniz de kirlerden arındıramadığınız banyo ve tuvaletlerinizin ise bir nebze kapatılacağını söyleyebiliriz. Böylece misafirlerinize karşı utangaç bir durumun içinde kalmanızın önüne geçebilirsiniz. Gösterişli bir şekilde yaşamanızın kaidelerinden olan renk seçimlerinde ve mobilyalara bu hatalara düşmemenizi tavsiye etmekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder