17 Aralık 2019 Salı

2020 Yılında Mobilya Modelleri Nasıl Olacak?

2020’de Popüler Mobilya Modelleri Nasıl Olacak

hane dekorasyonunda dönemsel olarak yenilenen ve Hayat alanlarına Yepyeni bir soluk getiren mobilyalar, 2020 senesinde da evlere iddialı dokunuşlar yapacak. Peki 2020 yılında sık göreceğimiz mobilya modelleri neler olacak?

2020 yılında orijinal Tasarımlar Ön tasarıya Çıkıyor


orijinal tasarımlara sahip ürünlerin 2020 yılına damga vuracağını söyleyen tasarımcılar kumaşlardan kullanılan malzemelere kadar özgün modellerin kendisini hissettireceğini söylüyor. Özellikle naturel ahşap ve mermer yapılar bezemleme örneklerinde karşımıza sık sık çıkacak.

Kahverengi haricinde krem rengi ve gri tonlarının da baskın olarak kullanılacağı mobilya modellerinde, pantone 2020 rengi seçilen klasik mavi de seçenek edilecek. İlave olarak bu Sene bezemleme detaylarına baktığımız müddet rosa ve bakır kullanımı adına krom ve pirinç kullanımının henüz arttığı da gözlemlenecek.

Geometrik Tasarımlar Hayat Alanlarında Yer Alacak

Doğallığın baskın olacağı 2020 senesi hane bezemleme trendlerinde geometrik tasarımlar öne çıkacak. Ahşap görünümlü renkler çoğunlukla kullanılırken bu doğallık soft tonlarla kombinlenecek.  Dekoratif objeler her müddet ki benzer biçimde tamamlayıcı Faktör olarak Hayat alanlarında yer alırken, mobilya modelleri de natürel hatlarla şekillenecek.

henüz dinamik bir yapıya sahip olan mobilya hatlarında oval kenarlar ve açılı köşeler bu Sene seçenek edilecek. Durağan evlere hareketlilik katacak olan bu geometrik tasarımlar, şahsi beğenilere gore Hayat alanlarında ayrımlı tarzlar yaratmak için kullanılabilecek.

2020 mobilya modelleri arasında bir Biricik güzel duyu duruşuyla değil, işlevselliğiyle de kıymet kazanan mobilyalar popülerliğini sürdürecek. pislik tutmayan ve silinebilen kumaşlar bir hayli oturma grubunda seçenek edilirken, örme kumaşlar da organik bir Manzara yaratmak için kullanılacak. nihayet senelerın popüler kumaşlarından biri olan kadife, koltuk döşemelerinde de 2020 senesinde karşımıza çıkacak.

Hayat alanlarını 2020 trendlerine Müsait dekore etmek isteyenler tamamlayıcı Faktör olarak avize ve lambalardan vazgeçmeyecek. İlave olarak halı tercihi de henüz çok koyu tonlardan yana kullanılacak. 2019 yılına gore çok henüz pastel tonlarla karşılaşacağımız 2020 hane bezemleme trendlerinde, büyük figür motifleri de dikkat çekecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder